top of page

Voice of the Customer

Kunnskap gir vekst

Enhver bedrift må ha kunnskaper om den virkelige situasjonen i egen virksomhet for å skape vekst. Denne kunnskapen tilfører vi våre samarbeidspartnere, slik at bedriften kan se virksomheten gjennom kundenes øyne.

Vårt mål er å hjelpe virksomheten på veien til å gi utmerket kundeservice som igjen vil føre til økt omsettning.

Vi bistår alle typer virksomhet i arbeidet med å oppdage de små avvikene før de utvikler seg til store problemer.

Sannhetens øyeblikk er når virksomheten møter sine kunder. Det er servicen virksomheten yter i dette øyeblikket som avgjør kundetilfredsheten og om kunden ønsker å handle.

Nye oppdrag

Vi er alltid på utkikk etter nye og spennende oppdragsgivere hvor vi kan bidra til vekst og framgang. Tips oss gjerne om nye oppdrag eller potensielle oppdragsgivere. Tips som fører til avtale om oppdrag vil bli belønnet.

Hva er  en mystery shopper?

En mystery shopper eller hemmelig kunde, er en anonym observatør som kommer uanmeldt til en virksomhet for å registrere kundeservice, omgivelsene, produktene med mer.
Dette arbeidet gjøres på en slik måte at virksomheten ikke vet når eller hvem som utfører undersøkelsen. Dette gir våre oppdragsgivere god innsikt i hvordan kunder virkelig opplever virksomheten, å vil kunne danne noe av grunnlaget i virksomhetens forbedringsarbeid.

Oppdragene gjennomføres av et utvalg blant våre over 2000 hemmelige kunder i Norge. Våre hemmelige kunder har ulike profiler som vi aktivt velger blant for å sikre et så autentisk kundebesøk som mulig. Dette vil sikre høy kvalitet på gjennomføringen.

Bli en mystery shopper

Vi trenger stadig nye hemmelige kunder. Å være hemmelig kunde er ingen fulltidsstilling, men en mulighet til å tjene noe ekstra innimellom. Vi trenger personer med mange ulike profiler. 

Bli med på laget ved å melde deg i dag som mystery shopper.

bottom of page