top of page

Voice of the Customer

Om oss


Om oss

Vår visjon er å bidra til høy kundetilfredshet og problemfri drift, til en lavest mulig kostnad.

Retask - Mystery Shoppers Norway ønsker å tilby alle typer virksomheter fakta om hvordan markedet oppfatter servicenivået.  Mystery Shoppers Norway ble etablert i 2002 med bakgrunn i en økende etterspørsel etter uavhengig informasjon om situasjon i virksomheten. Mystery shopping har vært benyttet i USA i en årrekke og bidratt til mange store selskapers vekst.

Vi benytter hemmelige kunder som kvalitetssikret og vurdert. Våre medarbeidere arbeider etter detaljerte beskrivelser rundt hvordan oppdraget skal gjennomføres. Vi har hemmelige kunder i hele Norge og ønsker flere velkommen til å arbeide for oss. Å være hemmelig kunde er ikke en heldagsjobb, men en grei tilleggsinntekt.

Våre oppdragsgivere er både store å små virksomheter med ønske om økt service og vekst. Vi planlegger utførelsen av besøkene sammen med våre oppdragsgivere, slik at det blir skreddersydd i forhold til den enkelte virksomhet og dets formål.

Fordeler ved å benytte Retask: 
• Tilpassningsdyktige, hvor et hvert oppdrag er skreddersøm
• Dyktige medarbeidere som har gjennomgått tester og blitt kvalitetsvurdert
• Høy kvalitet gjennom kritisk, nøyaktig og objektiv gjennomføring av oppdraget
• "Hands on" prosjektledere med over 10 års erfaring innen "mystery shopping"
• Konkurransedyktige priser

Kundeservice

Sett deg i dine kunders situasjon. Ville du vært din egen kunde? Hadde du ikke handlet hos deg selv pga. dårlige parkeringsplasser, dårlig service, sure medarbeidere eller dårlige produkter? Da har du en jobb å gjøre. Kundeservice blir “aldri” bra nok. De fleste bedrifter har konkurranse og bedre kundeservice er en av de viktigste faktorene for imøtekomme konkurransen og kundenes forventninger.

 

Kundetilfredshetsindikator

Plukk gjerne ut de ti viktigste områdene/faktorene du vil måle deg selv på (Key Performance Indicators, KPI's), spør først om tilfredshet, deretter om viktighet. Skal du lage en kundetilfredshetsindikator må du vekte tilfredshet på basis av viktighet (jo viktigere jo flere poeng), først da får du en reell kundetilfredshetsindikator.

Når dette er gjort er tiden inne for å spørre kundene om hva de synes.

 

bottom of page